Bilder från Samos ★ Första delen
Hej fina!
ÄNTLIGEN har jag haft tid och ork att ta tag i bilderna från resan. Dock är det så himla många bilder så jag delar upp det i flera inlägg. Men det gör ju det bara extra härligt för er, tänker jag!
 
packningen spenderades med vin och lite "Louise-tapas" bestående av babybel, serranoskinka och chips med dipp. Härlig kväll!
 
Var sååå taggad! 
 
På flyget lyxades det med vin och tapasbricka. Åt denna tapasbricka när jag flög till Kroatien förra året också, föredrar den STARKT framför den där flygplansmaten som kostar lika mycket. 
 
Hotellet var amazing.Kanske det mysigaste någonsin! Detta fotot är dock från systerhotellet, vårt hotellrum var lite mer avskilt och hade en lite annan stil. Bilder kommer i nästa inlägg! Det var dock bara 10 meter mellan hotellen och det var här vi badade, drack drinkaroch käkade frulle.
 
Under resan läste jag en del ur denna fantastiska boken - The Secret. Blir så lycklig och inspirerad av den. Tips tips! ★
 
Vår by, Votsalakia, låg längs kusten men en dag fick vi för oss att trava upp på berget för att komma till en liten by som låg där uppe. Thank GOD att det blåste, annars hade jag nog inte suttit här idag. Tog detta fotot från ett Café där uppe i byn. Tycker det ser så magiskt ut när horisonten fadas ut med himlen. 
 
Det var en ganska tråkig by. Vartannat hus var obebodda ruckel med igenspikade fönster och uppruttnade dörrar. Nerlagda restauranger och stängda bagerier. Det såg nästan lite sorgligt ut. Men utsikten var ju allt annat än sorglig iallafall!
 
 
 
 
Detta var vägen upp till bergsbyn. Väl nere gick vi vilse bland olivträden, haha!
 
Här var min lilla sovalkov den veckan. Så mysigt! Sov dock inte särskilt bra för det var storm( mycket blåst) nästan varje natt och även tuppar, hemlösa hundar och gud vet allt som väsnades. Men inga människor, ingen musik, ingen trafik - ändå härligt att vara på landet!
 
Tuppen väckte mig plikttroget 07:00 och jag låg många morgnar och stirrade upp i taket. Läste någonstans att det ger en bra vila att stirra upp i taket, och detta vackra trätak ville jag gärna stirra upp i. 
 
Denna bilden får avsluta dagens inlägg. Det finns många härliga bilder kvar, så håll utkik !
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like