Vårshopping ★
Hej fina!
Efter garderobsrensningen igår blev jag grymt sugen på att införskaffa lite nytt, och jag ser det lite som en belöning när man rensat garderoben en hel (halv) dag. Så idag åkte jag ut till Väla och kom hem med ett gäng kassar och en tunnare plånbok. 
 
Hittade inte supermycket men det jag hittade är jag väldigt väldigt glad över! 
 
Denna tunikan/klänningen hittade jag i favoritbutiken, Indiska. Jag ÄLSKAR Indiska! Tycker att den bohemiska stilen är helt fantastiskt och jag blir alltid dödsförälskad i något där inne. 
 
Hittade även denna skönheten på Indiska. Tyget är så tunnt och skönt, perfekt för varma dagar! Jag hade Alicante-resan om ett par veckor i åtanke och jag längtar tills jag sitter där i solen i denna klänning och dricker vin med kollegorna. 
  
Min plånbok skrek till mig "DU FÅR BARA VÄLJA EN KLÄNNING!" och jag kände mig som Harry Potter i Den flammande bägaren i vattentävlingen (hoppas ni förstår vad jag menar) och tog med mig båda till kassan. 
 
Köpte även dessa shorts på Indiska. Kärlek vid första ögonkastet. 
 
Köpte även dessa bedårande muggar på Indiska. I skrivande stund dricker jag kaffe ur en av dem, och den är såå god att dricka ur.  Perfekt tjocklek. Det kanske inte syns supertydligt på bilden men det är blå prickar och en guldkant. How cute?
På Granit köpte jag denna supervackra diskborste. Värna vardagsglädjen, liksom. Supermart att man kan byta ut själva huvudet!
 
På Granit köpte jag även en sax i trä. Så tjusig! Och jag behövde faktiskt en ny, vass sax. 
Och på lagerhaus köpte jag två anteckningsblock. Kan aldrig ha för många. 
 
Das war alles. Typ. Köpte även lite undies på H&M men förstår inte riktigt grejen med att man ska fota sina trosor. 
 
Hoppas att ni också haft en fin dag! 
 
 
 
NORRSKEN EMMA

så mycket fint du shoppat =)

ha en bra måndags kväll

Svar: Ja men ellerhur! Så nöjd!
Tack detsamma fina du! Kram
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like