RABBLE ★
Hej fina!
Idag tänkte jag tipsa om Rabble, som jag har äran att ha ett samarbete med. Detta inlägg skriver jag helt frivilligt och jag tror att ni förstår att jag inte skulle tipsa eller samarbete med ett företag som jag inte själv tycker om. 
 
När jag ska nätshoppa (vilket händer lite FÖR ofta) brukar jag alltid gå in på rabble först för att se om de har några rabattkoder, vilket de oftast har. De har rabbatkoder till väldigt väldigt många webbutiker och man hittar oftast någon rabattkod som passar utmärkt, exempelvis fri frakt. På så sätt ser man till att man inte missar aktuella rabatter och kan spara lite pengar, och på lång sikt blir det ju en hel del pengar. Många bäckar små..
 
Några exempel på mina favoritställen som de har ravbattkoder på är Adidas, Adlibris, AirBnB, Apollo, BIK BOK, Cervera, C more, Coolstuff, DesignTorget, Din Sko, Ellos, Gina tricot, Glossybox, H&M, IKEA, Indiska, JFR, Kicks, Lagerhaus, Lyko, Linas Matkasse, MQ, Netflix, The Body Shop, Urban Outfitters och Åhlens. 
 
Men det finns massor av fler webbutiker, allt från Bauhaus till djuraffärer. Det finns någonting för alla, helt enkelt! 
 
I fredags satt jag med ett glas rött, spotify och scrollade runt på Urban Outfitters. De har så himla fina och söta grejer och jag hittade väldigt mycket som jag skulle vilja ha! Hur ballt vore det inte med Spice Girls på vinyl? Och hur snygg är inte bikinin? Och hur gulliga är inte avokadoljusen? 
Tycker ni också om Urban Outfitters? Klicka då HÄR för att komma till rabbles sida för att se vad det finns för erbjudanden på Utrban Outfitters just nu. 
 
 
Så kom ihåg att kika in där nästa gång ni ska nätshoppa! Man behöver inte registrera sig eller bli bombaderad med nyhetsbrev på sin mejl eller liknande. En väldigt snäll sida, helt nekelt. 
 
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med Rabble. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like