Min morgonrutin ★
När går du upp?
Någong gång mellan 07:00 och 08:00. 
 
Vad är det första du gör varje morgon?
Jag önskar att jag kunde säga att jag går upp och dricker ett glas vatten i lugn och ro i köket och sedan gör lite Yoga, men det har jag nog bara gjort en enda morgon. Jag brukar dra fram mobilen och vänja ögonen vid ljuset från den medans jag sipar mig igenom instagram en stund. Högst 10 minuter. Sedan drar jag av mig min pyjamas och tar 4 steg in i dusen (fördelen med att bo i en liten lägenhet). 
 
Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon? 
En kvart. Men jag sminkar mig inte där inne.
 
Är frukost viktigt för dig?
Jaaa tokviktigt! Det är ju mat, och jag älskar att äta. Dessutom är det viktigt för mig att få äta den i lugn och ro och vid datorn, brukar se på YoutTube eller nån serie medans frukosten intas. 
 
Vad äter du till frukost?
2 mackor och ett glas mjölk/juice/vatten. Inte jättespännande. 
 
Är du morgontrött?
Självklart är jag ju dödstrött precius när jag vaknat eller när jag måste gå upp, men oftast försvinner det när jag duschar. 
 
Vad har du för Alarm?
En hemsk väckarklocka i fotändan av min säng som jag kastar mig upp för att stänga för att inte hela huset ska vakna. Vidrig signal. Funderar varenda morgon på att jag kanske borde börja använda alarmet på telefonkan istället, för att få lite mindre dramatiska väckningar. Tänk er någon filmscen på ett fängelse där larmet går för att någon har rymt, ungefär så låter min väckarklocka. 
 
Hur ser en perfekt morgon ut?
Det ultimata hade varit om jag vaknade av mig själv 07:00 heelt utvilad och taggad för en ny dag. Sedan , som sagt, ett glas vatten eller varmt citronvatten och sedan ett yogapass. Sedan en dusch och resten av morgonen skulle kunna se ut så som den faktiskt gör, för mina morgonar ÄR faktiskt härliga. 
 
Vad är det bästa med morgonen?
Jag må låta klyshig men jag tänker väldigt ofta "Ny dag, nya tag" vilket jag tycker känns väldigt skönt. Jag brukar fundera ut vad jag ska ta tag i först på jobbet och jag jag ska göra på eftermiddagen/kvällen när jag kommer hem igen. På morgnarna har jag också oftast noll ångest och sakerna jag oroade mig för kvällen innan känns plötsligt inte alls lika farliga och det känns otroligt otroligt skönt!
 
Hur går du helst klädd på morgonen?
Det brukar bli insvept i morgonrocken, men efter frullen åker kläderna på. 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like