Min kvällsrutin ★
När går du och lägger dig på kvällen?
Någon runt 22, plus & minus en timme. Beroende på hur trött jag är. 
 
Vad är det sista du gör på kvällarna?
Jag brukar läsa lite, det tar inte många sidor innan jag nästan somnar med näsan i boken. Ibland blir det instagram istället. Sedan efter att jag har släckt sänglampan, brukar jag tänka på 10 saker jag är tacksam över just den dagen. Brukar däcka när jag är på nr. 7 ungefär. 
 
Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje kväll?
Så lite som möjligt, kanske 3 minuter? Jag tar tandkräm på tandborsten och sen går jag ut ur badrummet och går inte in igen förräns jag har borstat klart tänderna. Sedan tvättar jag av sminket. 
 
Är kvällsfika vitktigt?
Nej? Jag skulle snarare säga att kvällsfika är en jäkligt dålig vana. Mina kvällsfikor är sällan heller av det nyttiga slaget. 
 
Är du kvällstrött?
KOPIÖST! Med lite alkohol eller kaffe i blodet är jag lite piggare men utan det är jag stendöd på kvällarna. 
 
Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Hmm. Detta händer väldigt sällan, bara för att poängtera att jag inte lever det perfekta livet. Det perfekta för mig vore att stänga ner datorn några timmar innan det är dags att sova, sedan tvätta av sminket och såntdär, dricka lite vatten sedan läsa i någon timme och sedan meditera precis innan jag vill sova. Det är fantastiskt att meditera det sista man gör på dagen. 
 
Hur går du klädd på kvällen?
Så fort jag kommer hem drar jag av mig jeans, top och bh och tar på mig nåt mysigt. Så jag går alltid runt i sköna myskläder på kvällarna. 
 
Vad är det bästa med kvällen? 
Det är då jag har min fritid. Jag kan göra precis vad jag vill och har sällan några andra måsten än typ att laga mat. Och ärligt talat måste jag inte det heller, om jag absolut inte vill. 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like