Min födelsedag ★
Hej fina!
Tyvärr glömde jag bort att fota stup i kvarten på min födelsedag. Ni får helt enkelt nöja er med tre bilder och mina ord. 
 
Denna bilden tog jag på morgonen, innan jag stack till jobb. Inte så happy väder, har varkligen haft finare på andra födelsedagar. Men vädret var inget problem för mig.
 
Jag köpte Wienerbröd med mig och fick sedan födelsedagssång av mina fina kvinnliga kollegor och sedan mumsade vi på Wienerbröd. Sen var jobbat kaos kaos kaos. Fick supermycket att göra och om ärligheten ska fram så hade jag inte vaknat på rätt sida för en stressig dag så jag var inte jättelycklig där och då. Blev bjuden på lunch av två kollegor, supersnällt! Och sen blev det lite mindre jobbigt på eftermiddagen. Jobbade över en timme för att hinna klart med det mest akuta och sedan stack jag hem och bytte om, för sen kom mamma och pappa. 
 
Vi var hemma hois mig ett tag och jag fick en blombukett som innehöll syrener, min favoritblomma. Fick även ett kort där det stod att jag skulle få en weekend i Stockholm, så som jag önskat. Sen stack vi uväg och åt middag på Olsons skafferi i stan. Supergott!
 
Bilderna där inne blev ju allt annat än bra, men men. Good enough! Till förrätt åt vi lite tapas, till varmrätt hjortfilé och till efterrätt åt jag citronsorbet. 
 
 
 
Sedan blev jag hemskjutsad och spenderade kvällen med att svara på grattis-sms och lukta på mina syerener. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like