Ett litet tips på vardagsglädje ★
Hej fina!
Som ni nu ALLA har full koll på, så tycker jag det är väldigt viktigt att värna vardagsglädjen. Att hitta de där små sakerna som gör en regnig tisdag i april lite roligare. 
 
Idag tänkte jag tipsa om en sak som jag tror att de flesta kan ha nytta av. Oavsett om ni går i skolan eller om ni jobbar och vad ni än jobbar med, så har ni säkert någon form av redskap. Jag jobbar på kontor och piffar lite med smågrejer på mitt skrivbord. Jag har satt ditt ljuslyktor som jag inte riktigt hade plats för här hemma, jag har gjort mappar och pärmar som underlättar mitt arbete och förra veckan köpte jag ett nytt anteckningsblock och tog med mig några pennor hemmifrån (som jag har gömt, för jag lider nämligen av ett spöke som snor mina pennor). 
 
Hur fint var inte blocket?? det är från Åhléns. 
 
Jag gjorde flikar i blocket med postitlappar för att lättare kunna dela upp anteckningarna. I detta block tänkte jag skriva sådant som jag behöver komma ihåg, för det känns som att man lär sig någonting nytt varje dag. Under ★-fliken tänkte jag skriva upp saker som jag lyckats med som jag borde vara stolt över. I detta block ska jag bara skriva med mina färgglada pennor. 
 
Är inte det vardagsglädje så säg? Och ett tydligt exempel på att vardagsglädje inte behöver vara någonting dyrt.
 
 
ISA

Åh vardagsglädje! love it, så fint <3

Svar: Men tack snälla!! Kul att du gillar det! :) Kram <3
Hanna Louise

Agnes

Åh älskar att måla och verkligen fint anteckningsblock:-)

Svar: Visst är det fint? Blir så glad av det :)
Hanna Louise

Malin

Underbart perfekt!

Svar: Ja, verkligen!
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like