En fantastisk tisdag ★
Hej fina!
Jag hoppas att ni mår bra. Själv har jag haft en riktigt härlig tisdag. Nej, jag har inte varit ledig, och ja, vardagar kan också vara väldigt härliga. 
 
Äntligen är våren här! Och äntligen sipprar det in solstrålar i lägenheten. Det blir en helt annan energi i rummet när det kommer in lite ljus. Den här bilden klickade jag av precis innan jag skulle gå hemifrån till jobbet. Jag stod i min hall och tittade ut i rummet för att kontrollera att lampan var släckt och insåg att "Wow vad snyggt jag har det!". Känner att jag äntligen hittat mig egen inredningsstil. 
 
Ser ni förresten den lilla Buddhan på mitt skrivbord? Jag fick den i födelsedagspresent i helgen. And I love it!
 
På väg till jobbet njöt jag av fågelsången och grönskan som smyger sig fram. Detta trädet kollar jag på varje dag för att se om det slagit ut mer, och det blir verkligen grönare och grönare för varje dag som går. Det går så snabbt nu! Man blir ju helt klart lycklig av solen och grönskan. 
 
Efter jobbet slank jag in på Zoégas och köpte mig en cappuccino. Och den var verkligen ljuvlig! Den var så himla krämig. Meditation för själen. Jag satt där ett tag och snuttade på min cappu, varvade ner och swipade instagram. 
 
En annan anledning till att jag var där, förutom att jag var väldigt väldigt sugen på en god cappucciono, var att Emma Hiltunen just nu har utställning där. Jag följer Emmas blogg slaviskt, hon bjuder på så himla fina bilder och alltid mycket välskriva och kloka ord. Jag tycker att hennes tavlor är fantastiska och jag blir så inspirerad av henne, eftersom att jag själv ritar en del. Hon har en tydlig och egen stil i alla hennes tavlor och hon lägger verkligen ner ett stort engagemang i sitt skapande. 
 
Tänk om jag också skulle ta tag i mitt skapande och få mina alster att hamna på någon annan vägg än väggen i mina föräldrars vardagsrum..
 
 
 
#HappiChallenge
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like