Dream Big ★
Hej fina! Och god morgon.
Idag blir det ett tidigt inlägg. Jag har varit uppe sen 03:00, vaknde med en högst otrevlig smärta i revbenen och när jag tog ett djupt andetag kändes det som att få en kniv in i revbenen. Så jag fick åka till akuten. Fick en vindpust av insikt att jag inte är odödlig, trots allt. Men det var (är) troligtvis bara en muskel som råkat bli sträckt. 
Så när jag nu ändå sitter här duschad och påklädd och inne på min andra kopp kaffe så kan jag lika väl skriva ett blogginlägg, tänkte jag. 
 
Dream Big
Av någon anledning lät dessa ord bara klyschiga och var ingenting jag kunde ta till mig för ett par år sedan. Nuförtiden drömmer jag stort varenda dag. Jag gick ju en utbildning som inte ledde till mycket annat än förvirring. Jag var inte alls sugen på att arbeta med det och jag tänkte realistiskt och insåg att det knappt finns några tjänster inom design och folk sa till mig att jag måste tänka mer positivt och att om jag verkligen vill det så kommer jag att lyckas. Men jag ville inte tillräckligt mycket för att ens försöka att lyckas. Det var någon som frågade mig vad jag drömde om att jobba med, vad jag VERKLIGEN ville göra om jag fick drömma helt fritt. Jag hade ingen aning då, men när jag hade gått några månader och funderat på det så insåg jag att min största dröm var att lyckas med bloggen.
 
Jag skämdes lite över det, för det kändes SÅ overkligt. Jag hade ju inte ens vågat erkänna drömmen för mig själv. Jag berättade det för en kompis och hon verkade inte ens förvånad. Hon trodde att det absolut inte var omöjligt och peppade mig och peppar mig fortfarande. Det känns inte omöjligt, jag vill det så himla mycket att jag vet att jag kommer att komma någonstans. Jag har ju ett samarbete nu, det var mitt första mål och jag är så lycklig över att ha uppnåt det. 
 
Barn drömmer ju hur stort som helst. De vill bli popstjärnor, fotbollsproffs och TV-kockar. Sedan växer de upp och blir intalade att tänka mer realistiskt och så blir de istället musiklärare, fotbollstränare och servitriser. Eller något helt annat. Nu menar jag inte att man måste hålla sig kvar vid sina barndomsdrömmar, oftast ändras väl dem tusen gånger på vägen, men jag önskar att man kunde drömma lika stort när man är vuxen som när man var barn.
 
 Jag tror att man kommer så mycket längre om man vågar drömma stort. 
 
Tänk efter, vad är din dröm? Vad vill du göra om du får tänka helt fritt? Du KAN vinna idol om du vill det och du KAN bli kirurg om du vill det. Det viktiga är att du vågar tro. 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like