Tankar just nu ★
1. GUD vilken mysig helg jag har haft helt i min ensamhet. Inga måsten och inga krav. Precis vad jag behövde!
 
2. Det är roligt med matkassar på ett sätt, men i slutet av veckan blir jag alltid så himla trött på att inte få laga vad jag känner för.
 
3. Jag såg en norsk skräckfilm igår. Vildmark (Villmark) 2 hette den. Förväntningarna var inte så höga, dels eftersom den är norsk och dels på grund av namnet. Men den var faktiskt väldigt bra!
 
4. Snart börjar julmyset och jag har typ NOLL julstämning i mig. Men det kanske är för att det är oktober, som mamma sa. 
 
5. Jag har fått urinvägsinfektion och har druckit typ tusen liter vatten denna helgen. Så om dricksvattnet tar slut så är det nog mitt fel.
 
6. Jag tror att mitt mål nästa vecka ska vara att blogga mera. Bra va?
 
7. Jag fattar inte hur folk kan gå runt i klackar utan problem. Det känns ju som att man har stukat fötterna efter bara några timmar. En gång gick jag hem med skorna i handen efter en utekväll. Och trots att det var oktober så var det mycket skönare att gå i bara strumpor än i de där skorna.
 
8. Jag läste en blogg idag, en tjej som lagt 11 000 på ett par skor. Jag tycker att det är helt vansinnigt. Och klackar dessutom. Fast hon skulle nog å andra sidan tycka att mina utlägg på mat är vansinniga.
 
9. Jag funderar på att klippa av 15 cm av håret. Eller ja, låta en frisör göra det, såklart.
 
10. Det har varit så tyst i flera dagar, jag undrar om mina grannar ovanför har flyttat. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like