Tankar just nu ★
1. Jag gillar faktiskt måndagar. Trots att varannan människa man möter denna veckodag är bitter. Ny vecka, nya krafter!
 
2. Jag är totalt fängslad av den där nya Harry Potter - boken, Harry Potter och det fördömda barnet. Igårkväll satt jag och lästa i flera timmar. Och jag blev så upprörd och förtvivlad och sa högt för mig själv "Åh men NEJ!!!" flera gånger. Vill bara komma till slutet nu (som jag hoppas ska vara lite lyckligt) så att jag kan lugna ner mig. Den är MEGABRA, helt enkelt.
 
3. På tal om Harry Potter så vill jag gå på bio och se den nya filmen, Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Jag har faktiskt den boken också, men har aldrig orkat sätta mig in i den. Fick en biobiljett en gång när jag jobbade på McDonalds, så den ska jag försöka utnyttja till denna filmen. 
 
4. Jag köpte en glögg i helgen, men den smakade mest sprit. Ingen vidare. 
 
5. Kan ni fatta att det är första advent på söndag? Det är faktiskt allmänt okej att sätta upp ljusstakarna nu! Jag är så galet sen med julkänslorna i år, men de börjar komma nu. 
 
6. Jag är i en period just nu då jag vill äta nyttigt, samtidigt som jag har insett att jag måste dra ner på mina utgifter. Och då inser man plötsligt hur jäkla dyrt det är att äta nyttigt. Grönsaker är ju svindyrt. Men jag kan ju iallafall börja med att rensa frysen, det är ju en billig variant. 
 
7. Mitt hus ska snart (oklart när) renoveras och jag har en hel del ångest över detta. Vill inte lämna min lägis. Jag tycker att den är såå fin och den har så låg hyra. Jag är inte alls sugen på att skaffa en lägenhet i ett såntdär gult vanligt tegelhus, och dessutom få betala MER i hyra. 
 
8. Denna veckan vill jag gå till Espresso House någon dag efter jobbet och smaka deras julnyheter. (Glöm det där jag sa om att äta nyttigt och spara pengar).
 
9. Jag är uppbokad varje helg i tre veckor framöver nu. Men det känns kul!
 
10. Jag måste köpa en ny klänning till julmiddagen på jobbet.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like