Stress ★
Idag tänkte jag skriva lite om stress, eftersom att jag just nu går igenom en stressig period. När jag är stressad blir allt oftast en enda ond cirkel. Jag kopplar inte av, jag har svårt att sova vilket i sin tur leder till att jag dagen efter stressar ännu mer och har ännu svårare att tänka klart. Allt blir bara kaos. Och gtrejer som egentligen inte är så stora eller allvarliga blir till världsproblem i en kaotisk hjärna. Just nu har jag det stressigt både på jobbet och utanför. Mycket på grund av allt som ska fixas inför julen. Julklappar, klänning till julmiddagen, pepparkakshus, lussebullar, julpynt o.s.v. Har svårt att få tiden, och framförallt, ORKEN att räcka till. Det blir lätt att man stressar sig igenom allt som hör julen till fast att det egentligen är saker som man vill göra. 
 
Nu tänkte jag att jag skulle bidra med en liten lista på vad man kan göra för att dämpa stressen, men kommer inte på en enda sak just nu när min hkärna är som en snurrande karusell. Jag återkommer med den där listan en vacker dag när karusellen har stannat, eller åtminstone saktat ner. 
 
Istället ska jag packa och få undan en del av mina stressiga måsten.
 
Panik panik panik
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Vit jul ★
Hej hörrni! 
I år funderar jag på att ha en vit jul. Inte alkoholmässigt, och snön rår jag ju inte för. Jag syftar på inredningen. Jag brukar ha så många tomtar att jag nästan får flytta på en och annan för att ha nånstans att ställa tekoppen. Men i år känner jag för att ha en vit, fräsh och vintrig julinredning, låta de röda tomtarna få somna om nere i källaren. 
 
Vad tycker ni? Tycker ni det är fint att köra på helvitt?
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Veckans babe ★
Alltså veckans babe är verkligen en BABE utan dess like!
Jag är så tagen, så nöjd och så förälskad, i KOKOSOLJA. Den ultimata skönhetsprodukten. Man kan använda den som (världens bästa) hårinpackning, bodylotion, ansiktscreme och man kan faktiskt även tvätta av sig sminket med den. Jag var skeptisk till det sistnämnda men även mascaran gick faktiskt bort. Köp en ekologisk så kan du dessutom vara säker på att du inte skjutsar in en massa kemikalier i huden. En naturligare produkt kan man ju helt enkelt inte få. Naturlig, billig och funktionell!
 
Try it!
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Rosa, Röd eller Svart? ★
Hej fina!
Kan ni snälla hjälpa mig att bestämma vilken färg jag (eventuellt) ska köpa denna känning i? Jag tänkte köpa den till julmiddagen med jobbet, men vet inte vilken färg som är bäst. Den måste ju inte vara röd bara för att det är jul. Och jag ska har svarta strumpbyxor till. 
Den är från H&M btw. 
 
Hjälp mig, please?
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tankar just nu ★
1. Jag gillar faktiskt måndagar. Trots att varannan människa man möter denna veckodag är bitter. Ny vecka, nya krafter!
 
2. Jag är totalt fängslad av den där nya Harry Potter - boken, Harry Potter och det fördömda barnet. Igårkväll satt jag och lästa i flera timmar. Och jag blev så upprörd och förtvivlad och sa högt för mig själv "Åh men NEJ!!!" flera gånger. Vill bara komma till slutet nu (som jag hoppas ska vara lite lyckligt) så att jag kan lugna ner mig. Den är MEGABRA, helt enkelt.
 
3. På tal om Harry Potter så vill jag gå på bio och se den nya filmen, Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Jag har faktiskt den boken också, men har aldrig orkat sätta mig in i den. Fick en biobiljett en gång när jag jobbade på McDonalds, så den ska jag försöka utnyttja till denna filmen. 
 
4. Jag köpte en glögg i helgen, men den smakade mest sprit. Ingen vidare. 
 
5. Kan ni fatta att det är första advent på söndag? Det är faktiskt allmänt okej att sätta upp ljusstakarna nu! Jag är så galet sen med julkänslorna i år, men de börjar komma nu. 
 
6. Jag är i en period just nu då jag vill äta nyttigt, samtidigt som jag har insett att jag måste dra ner på mina utgifter. Och då inser man plötsligt hur jäkla dyrt det är att äta nyttigt. Grönsaker är ju svindyrt. Men jag kan ju iallafall börja med att rensa frysen, det är ju en billig variant. 
 
7. Mitt hus ska snart (oklart när) renoveras och jag har en hel del ångest över detta. Vill inte lämna min lägis. Jag tycker att den är såå fin och den har så låg hyra. Jag är inte alls sugen på att skaffa en lägenhet i ett såntdär gult vanligt tegelhus, och dessutom få betala MER i hyra. 
 
8. Denna veckan vill jag gå till Espresso House någon dag efter jobbet och smaka deras julnyheter. (Glöm det där jag sa om att äta nyttigt och spara pengar).
 
9. Jag är uppbokad varje helg i tre veckor framöver nu. Men det känns kul!
 
10. Jag måste köpa en ny klänning till julmiddagen på jobbet.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg