Min söndag i bilder ★
Har haft en superbra söndag. Har fått mycket gjort men ändå haft lugn och ro. Har sovit supermycket denna helgen. Känns som att jag behövde det. 
 
Jag började dagen med Yoga, hittade ett snabbt pass på Ida Wargs YouTube-kanal. Är såå inspirerad av Ida Warg! Där snackar vi Girl Power. 
Det var minst sagt lite trångt nu när granen är på plats också, men allt går!
 
Sen åt jag frulle och såg på julkalendern. Amen alltså hur söt är inte årets kalender? Jag ser varenda avsnitt. Tycker att den är supermysig. 
 
Idag är det ju fjärde advent. Vart tog december vägen? Det är ju snart julafton!! Visst har jag det mysigt?
 
Sen fixade jag de två sista julklapparna som var tavlor till min mamma och min farfar. Likadana motiv, men här kopierar vi inte minsann, så jag ritade två stycken. Och så lyssnade jag på Den friska Wargen, amen ni hör ju, är helt besatt av den tjejen. 
 
Sen slog jag in alla julklappar.  Nöjd faktiskt! Älskar det gröna mönstrade pappret som jag hittade på panduro. Blev väldigt snyggt med vinrött band till. Jag tycker lite att paketet är halva upplevelsen av en present. Så att det inte bara är inehållet som räknas, vad tycker ni?
 
Har gjort en hel del annat också idag. Typ städat, lagat mat, diskat, gått ner i förrådet och sådant tråkigt. Nu ska jag snart äta middag och kanske se nån mysig film! Hoppas att ni också haft en bra helg! Nästa helg är det ju JULAFTOOOON!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like